Spoštovani obiskovalci, obiskali ste spletno stran Strelskega društva Kidričevo kjer Vam želimo nuditi čim več informacij o dogajanjih o strelstvu v Sloveniji. V našem društvu posvečamo največjo pozornost zlasti delu z mladimi, odprti pa smo tudi za vse ostale, ki jih zanima strelski šport in ki so pripravljeni tekmovat v tekmovalnem sistemu Strelske zveze Slovenije. Če se nam želite tudi sami priključiti, nas pokličite oz. nam pišite!

V soboto 16.12.2017 je potekal 3.turnir 1.državne lige v streljanju z zračnim orožjem, ki ga je organiziralo SD Črenšovci v Ljubljani. Strelsko društvo Kidričevo je nastopilo z ekipo članov v sestavi Mohorko Matevž, Mohorko Uroš in Levanič Mateja. Skupno je nastopilo 12 ekip od katerih je SD Kidričevo zasedlo 5.mesto.
Posamezno je 10.mesto z rezultatom 369 krogov zasedla Mateja Levanič, Mohorko Uroš je z rezultatom 363 krogov zasedel 16.mesto in Mohorko Matevž z rezultatom 357 krogov zasedel 22.mesto. Vsega skupaj je v 1.B državni ligi nastopilo 35 tekmovalcev.

 

 

 

FreshJoomlaTemplates.com

Prisotnost

Na strani je 9 gostov in ni članov .

Monday the 17th.