Spoštovani obiskovalci, obiskali ste spletno stran Strelskega društva Kidričevo kjer Vam želimo nuditi čim več informacij o dogajanjih o strelstvu v Sloveniji. V našem društvu posvečamo največjo pozornost zlasti delu z mladimi, odprti pa smo tudi za vse ostale, ki jih zanima strelski šport in ki so pripravljeni tekmovat v tekmovalnem sistemu Strelske zveze Slovenije. Če se nam želite tudi sami priključiti, nas pokličite oz. nam pišite!

V sredo 31.2.2018 je potekalo v Mariboru Regijsko - področno tekmovanje v streljanju z zračnim orožjem za osnovnošolce na območju področnih centrov Maribora, Podravja in Koroške.

Tekmovanje je na podlagi razpisa izvedel Koordinacijski odbor Severne regije pri Strelski zvezi Slovenije.

Tekmovanje se je odvijalo na 6 steznem avtomatskem strelišču Strelskega društva ELEKTRO Maribor, Veselova ul. 6 Maribor. Tekmovanja se je udeležilo 106 učencev in učenk iz enaindvajset različnih osnovnih šol, ki so sodelovali v 21 ekipah

Na tekmovanju so zastopali OŠ Kidričevo naši strelci Tadej Kamenšek, Blaž Bogdan, Alex Kaučevič, Jan Dajčman.

Pri mlajših učencih letnik 2006 in 2005 so kot ekipa dosegli odlično drugo mesto z 502 krogi, posamezno je bil Blaž Bogdan na 2 mestu z 178 krogi, na 6.mestu Alex Kaučevič z 170 krogi, na 14. mestu Jan Dajčman z 154 krogi.

Pri starejših učencih letnik 2004 in 2003 je Tadej Kamenšek dosegel 7. mesto z 163 krogi.

Med posamezniki pa se na državno tekmovanje uvrstita dva najboljša učenca iz svoje kategorije in prvouvrščena ekipa. Med našimi strelci se je uvrstil na državno tekmovanje Blaž Bogdan.

FreshJoomlaTemplates.com

Prisotnost

Na strani je 17 gostov in ni članov .

Monday the 17th.