Strelski krožek za otroke 2023

Natisni

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Se želite preizkusiti v športu, ki od vas zahteva zbranost, preciznost in tekmovalnost,uspeh pa je odvisen samo od vas samih?

Potem vas vabimo, da se v okviru strelskega krožka udeležite predstavitve strelskega športa pod vodstvom inštruktorja športnega strelstva iz strelskega društva Kidričevo, ki deluje že od leta 1950.
Streljanje z zračnim orožjem je šport, ki zahteva veliko samodiscipline in samokontrole. V Sloveniji imamo veliko različnih društev in klubov, ki se ukvarjajo s strelskim športom, vendar kljub temu ostaja še vedno precej nepoznan šport med otroci, mladostniki in starejšimi. 
Strelski šport je primeren že za otroke od starosti 10 let naprej, zgornje omejitve starosti pa skorajda ni. Zato se nam pridružite in preizkusite, kako mirna je vaša roka. Ob uvodni predstavitvi varnega rokovanja s športnim zračnim orožjem in pripadajoče športne opreme boste namreč lahko zračno orožje tudi sami preizkusili. Spremljal vas bo strokovno usposobljen inštruktor.

Vsaki torek od 16:30 do 18:00 v športni dvorani Kidričevo - vhod STRELIŠČE

www.sd-kidricevo.com

INFO: E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prisotnost

Na strani je 8 gostov in ni članov .

Saturday the 20th.